Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

’70 DRESS

By Posted on No tags 15

Hallo beauty,

Dit jurkje gaat terug in de tijd. Het doet me niet alleen denken aan de authentieke Franse rivièra waar je het blauw witte streepje veelvuldig in het straatbeeld terug ziet komen, maar ook aan de jaren ’70. Door de grote strik aan de voorkant wordt deze tijd nog een extra benadrukt. Ik hou wel van het jaren ’70 stijltje.

Wat je nu veel ziet zijn de ruffle en flare mouwtjes en natuurlijk de strikjes die je kledingstuk weer verfijnen en vrouwelijk maken. ‘Super cute’, als je het mij vraagt. Ook de nieuwe  in-between-lengte zie je weer veel terug komen. Deze nieuwe lengte vind ik niet altijd even leuk, maar ik probeer het altijd wel even. Bij dit jurkje vind ik het heel mooi in combinatie met de A-lijn, die mijn rondingen weer accentueren.

Het streepje is ook helemaal terug van weg geweest.  Je ziet ze voorbij komen in alle variaties, stijlen en kleuren. Deze zomer mag hij dan ook écht niet ontbreken in je kast. Het is vooral heel veilig en je kan er alle kanten mee op. Je kunt het basic houden of heerlijk spelen met kleur. Wat je ook doet met dit streepje, het is allemaal goed.

Ik besloot te gaan voor dit romantische lookje. Ik droeg dit jurkje naar een strand date met mijn vriendinnetje. Heerlijk even samen aan de cafe latte en bijkletsen. ‘Life feels so good’ op dat soort momenten. Soms heb je gewoon niet zoveel nodig. ‘A simple dress and good company will do’.
But the most beautiful things in life are not things. They’re people, places, memories and pictures. They’re feelings and moments, and smiles and laughter.

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

 

What I’m wearing

Jurk Primark

 

Comments

comments

6 Responses
 • Ilona
  June 21, 2017

  Heel mooi! Ik ga gauw eens een kijkje nemen bij Primark 🙂

  • Saskia
   June 21, 2017

   Hi Ilona,

   Ja, wel snel wezen want ze hangen aan de kopstellingen en dan zijn ze echt snel uitverkocht.
   Succes!

   XO, Saskia

   • Yvonne
    June 27, 2017

    Welke Primark ben je geweest?

    • Saskia
     June 27, 2017

     Hoi Yvonne,

     Primark Amsterdam op de Dam.

 • Josine
  June 27, 2017

  Ik ben helemaal verliefd op die jurk, wat staat het je mooi!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *