Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

LINGERIE FOR EVERYBODY

Hi dolls,

Een paar weken geleden deed ik mee aan een Instagram win-actie. Christine Le Duc zocht #InstaMoms! Het enige wat je moest doen was een reactie plaatsen onder de post om kans te maken op een beeldig lingerie setje.

Ik besloot mee te doen omdat de boodschap onder de post mij erg aansprak;

Ook al ben je moeder en ben je druk met jouw gezin, jij bent en blijft een verleidelijke vrouw.

Oh, yes! Je mag jezelf best zo nu en dan lekker eens verwennen met een mooi lingerie setje, toch? We zijn dagelijks bezig met de mooiste outfitjes en vergeten vaak dat lingerie ook erg belangrijk is. Ook al ziet niemand het, je zult merken dat jij je echt op en top vrouw voelt zodra je mooi ondergoed aan hebt.

Ik was een van de gelukkige die een lingerie setje naar keuze mocht uitzoeken. Hoewel ik wel al bekend was met Christine Le Duc, was de collectie weer ge-update en kwam er weer een hoop leuks voorbij op de website. Wat velen niet weten is dat de collectie kwa maten kan oplopen tot 3x en 4x XL. Geweldig toch?

Ik vond het de moeite waard om te delen, want iedereen verdient mooie lingerie ongeacht je maat. You deserve to look sexy and pretty too! Waar koop jij meestal je ondergoed?

What I’m wearing

Lingerie| Christine Le Duc 

Comments

comments

2 Responses
 • Nayvary
  June 7, 2017

  Staat je heel mooi. Vooral de BH vind ik top. Ik wist niet dat Chtistine Le Duc ook grote maten had. De laatste tijd spendeer ik wat meer aan lingerie voor mijzelf . Pabo voor online en boutique zaakjes als ik ga shoppen.

  Leuke blog Sas .

  • Saskia
   June 7, 2017

   Hi Nayvary,

   Wat goed dat je lekker jezelf verwent met Lingerie. Pabo en Christine Le Duc komen een beetje op hetzelfde neer.
   Heel veel vrouwen weten niet dat ze ook grotere maten verkopen. Zeker de moeite waard om zo nu en dan jezelf even te verwennen met een
   leuk setje en natuurlijk je partner 😉

   XO, Saskia

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *